Testování s Perfect Clinic: Naše testerky jsou po operaci!

10.04.2017 | Testování

Sen mít zase krásný a mladistvý pohled pomohli lékaři pražského centra estetické medicíny Perfect Clinic splnit dvěma našim testerkám. Jak probíhaly konzultace a samotná operace očních víček?

Lékaři Perfect Clinic vybrali na základě odborných konzultací dvě z testerek. Těmi šťastnými se nakonec staly Sarinka66 a Verapruklova.

Odborníci si ke konzultacím na základě fotografií, které testerky zaslaly do Rozstřelu testerek či na redakční mail, vybrali 5 kandidátek. Během rozhovoru s lékaři se každá z nich dověděla vše potřebné o operaci očních víček.

Z konzultací nakonec vyšly „vítězně“ právě Verapruklova a Sarinka66. Ostatní testerky pozvané ke konzultacím, které nebyly pro zákrok vybrány, získají 10% slevu na jakýkoli zákrok na Perfect Clinic!

Oheň i vlny


Testerka Verapruklova s MUDr. Jiřím Ferrou během konzultací před zákrokem

Když jsme se v Rozstřelu testerek ptaly, na co se naše uživatelky dívají nejraději, měla sympatická Verapruklova jasno: „Mám ráda pohled do mořských vln a na druhou stranu do ohně. Nejde to asi moc dohromady, ale uklidňuje to a podporuje fantazii. Snad díky vnoučatům nebudu rychle stárnout, ale oči prozradí věk a náladu,“ svěřila se testerka se svou motivací k podstoupení operace očních víček.

Díky lékařům z pražské Perfect Clinic se bude moci dívat na moře či ohně, ale hlavně na svá vnoučata „novýma očima“!

Krása všude kolem


Testerka Sarinka66 před operací očních víček s MUDr. Lukášem Frajerem

Také Sarinka66 měla, co se motivace k operaci týče, poměrně jasno. „Abych se mohla stále dívat kolem sebe a taky aby se ostatním na mně dívalo hezky (třeba mému manželovi, který je o několik let mladší), ráda bych vyzkoušela tento zákrok,“ napsala v Rozstřelu.

A na co se vlastně dívá nejraději ona sama? „Miluji pohled na svoje děti – dceru, která se mi narodila před 8 měsíci, v mých 42 letech, a také na svou prvorozenou, která již žije ve své domácnosti s přítelem. Miluji krásu a hledám ji všude kolem... V přírodě, v umění, v lidech...“

Jak vše proběhlo?

Obě testerky už mají zákrok za sebou. Jak vlastně operace očních víček probíhá? Chirurg během operace odstraní nadbytečnou kůži z víček a současně dle potřeby redukuje tukové váčky, které se věkem tvoří v měkkém lůžku pro oko v oční dutině. Jejich odstranění pak zlepšuje výsledný efekt.


Zákrok není bolestivý. Tkáň je ošetřena lokálním anestetikem a pacient během operace necítí kromě doteku nic. Ani z hojení nemusejí mít naše testerky obavu. Zákroky v obličeji skutečně bolestivá rekonvalescence neprovází.

Navíc se naše testerky svěřily do rukou velmi zkušených operatérů. Zákroků se zhostili MUDr. Jiří Ferra a MUDr. Lukáš Frajer, kteří patří ke špičkovým plastickým chirurgům.

Jak se vše povedlo, se dozvíte v dalším článku, který přinese i fotografie našich „proměněných“ testerek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat